10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Dragnea anunţă că vrea să păstreze în viitorul sau guvern cea mai mare parte dintre miniştrii lui Grindeanu

Dragnea anunţă că vrea să păstreze în viitorul sau guvern cea mai mare parte dintre miniştrii lui Grindeanu

„Cea mai mare parte ei sau unii dintre miniştrii actuali” se vor regăsi în viitorul guvern PSD, a anunţat joi Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă, informează HotNews.ro. El nu a făcut nominalizări. Declaraţia vine pe fondul criticilor dure la adresa celor mai mulţi miniştri în evaluarea prezentată miercuri în şedinţa conducerii PSD.
„Dacă va fi cazul de înlocuiri, cei care vor veni la fel să fie analizaţi foarte bine”, a mai spus Dragnea.
El a mai declarat că nu miniştrii au fost vinovaţi de întârzierea implementării măsurilor din programul de guvernare, ci premierul Sorin Grindeanu, prin „lipsa unei coordonări efective a activităţii miniştrilor”.
Dragnea a mai spus că în ultimele două luni mai mulţi miniştri ar fi vrut să demisioneze şi că „majoritatea miniştrilor veneau şi la mine şi la partid plângându-se că nu reuşesc să aibă o comunicare corectă, normală cu premierul, că sunt blocaje administrative pe care trebuie să le rezolve premierul”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...