Acasă Actualitate Iohannis se întâlneşte săptămâna viitoare cu Angela Merkel şi Macron

Iohannis se întâlneşte săptămâna viitoare cu Angela Merkel şi Macron

-

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, în perioada 19 -21 iunie, o vizită în Germania, în cadrul căreia va avea discuţii cu cancelarul Angela Merkel şi cu omologul sau german, Frank-Walter Steinmeier, a anunţat purtatorea de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi, citată de HotNews.ro.
Vizită lui Iohannis în Germania corespunde cu împlinirea a 50 de ani de la debutul relaţiilor diplomatice româno-germane la nivel de ambasade, a 25 de ani de la momentul semnării acordului tratatului de cooperare şi parteneriat în Europa România – Germania şi a 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană.
În perioada 22 – 23 iunie, Klaus Iohannis va participa, la Bruxelles, la Reuniunea de vara a Consiliului European, în marja căreia va avea o întrevedere cu omologul sau francez, Emmanuel Macron.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.