11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaluca Turcan a anunţat că-l susţine pe Ludovic Orban pentru preşedinţia PNL

Raluca Turcan a anunţat că-l susţine pe Ludovic Orban pentru preşedinţia PNL

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunţat luni că îl susţine pe Ludovic Orban la alegerile interne, având în vedere că este singurul care i-a solicitat sprijinul, dar şi pentru că Orban este „persoana care poate să strângă cel mai bine energiile din interiorul PNL”.

„Cele două cai pe care le propun şi le solicit în echipa care va strânge energiile în jurul domnului Ludovic Orban sunt structurarea unei opoziţii solide la PSD şi parteneriatul cu Klaus Iohannis. Ludovic Orban este singurul candidat la preşedinţia PNL care mi-a solicitat sprijinul şi intervenţia şi completarea pe moţiunea pe care domnia să o va înainta în faţă Congresului. În condiţiile în care consider că PNL are nevoie că de aer de această unitate internă, de autoritate şi de experienţă a liderului astfel încât baza să se simtă motivată sută la sută pentru a-i servi pe cei care se uită spre PNL, am decis că astăzi să semnez moţiunea domnului Ludovic Orban şi să completez această moţiune cu cele două direcţii strategice: opoziţie fermă la PSD şi parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai declarat Turcan, potrivit HotNews.ro.

Ludovic Orban îşi prezintă luni, la Sibiu, moţiunea cu care candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul din 17 iunie. Pentru şefia PNL şi- au mai anunţat candidatura Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS