10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident pe DN1 cu patru răniți printre care și o fetiță de doi ani

Accident pe DN1 cu patru răniți printre care și o fetiță de doi ani

Patru persoane, printre care şi o fetiţă de 2 ani, au ajuns, sâmbătă, la spital, după ce cele două maşini în care se aflau s-au ciocnit pe DN1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti. Din cauza accidentului, traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, scrie mediafax. Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs în localitatea Bărcăneşti, pe DN 1, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Din primele cercetări a reieşit că un şofer care conducea spre Bucureşti a pătruns pe contrasens şi a lovit o altă maşină.

Şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Victor Gîlceavă, a declarat, pentru mediafax, că o femeie aflată la volanul unei maşini care mergea spre Capitală a intrat pe contrasens, motivele nefiind deocamdată cunoscute, şi a lovit un autoturism care venea din sens opus.

O persoană din maşina care a intrat pe contrasens şi alte trei din celălalt autoturism au fost rănite în urma impactului.

Printre victime se numără şi o fetiţă de 2 ani.

”Sunt patru victime, conştiente. Au suferit traumatisme diverse, fetiţa de doi ani are şi ea un traumatism. Celelalte victime au 30, 54, respectiv 52 de ani. Toate au fost transportate la spital ”, a declarat pentru mediafax purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

Din cauza accidentului, traficul rutier se desfăşoară cu restricţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS