10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFlorin Diaconu: Controlorii de trafic aerian au suspendat greva începând cu ora 12:10

Florin Diaconu: Controlorii de trafic aerian au suspendat greva începând cu ora 12:10

Controlorii de trafic aerian au suspendat greva începând cu ora 12:10, a declarat, marți, Florin Diaconu, purtătorul de cuvânt al Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR). „Am declarat greva suspendată de la ora 12:10. Acum se merge la Tribunalul București. Procesul începe la 13:30”, a spus Diaconu, potrivit Agerpres.

Judecătorii de la Tribunalul București au amânat marți, pentru câteva ore, procesul în care Regia Autonomă Administrația Română a Controlorilor de Trafic Aerian — ROMATSA contestă în instanță legalitatea grevei controlorilor de trafic aerian. Procesul era programat la ora 8:30, însă avocatul sindicaliștilor a solicitat o amânare de câteva ore, pentru a studia o cerere de intervenție a Ministerului Transporturilor, ca parte în acest litigiu.Magistrații au fost de acord și au amânat dezbaterile pentru ora 13:30. În fața tribunalului erau prezenți dimineața aproximativ 30 de sindicaliști, îmbrăcați în tricouri cu sloganul: „Ne-ați vândut pământul, urmează cerul?”.
ROMATSA a contestat în instanță legalitatea grevei anunțate pentru marți, 30 mai, de către Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS