10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAna Maria Pătru a refuzat să se prezinte la audierile comisiei de anchetă pentru alegerile din 2009

Ana Maria Pătru a refuzat să se prezinte la audierile comisiei de anchetă pentru alegerile din 2009

Ana Maria Pătru declină prezența la lucrările comisiei de anchetă pe marginea alegerilor prezidențiale din 2009, a declarat astăzi președintele comisiei, Mihai Fifor. „V-am distribuit scrisoarea doamnei Ana Maria Pătru. Declină prezența la lucrările comisie și ne trimite un document pe care vă rog să îl analizați și o să discutăm ulterior“, i-a informat Mihai Fifor pe membrii comisiei”, a anunțat Fifor în cadrul ședinței comisiei.

Întrebat de senatorul USR Mihai Goțiu ce se poate face în cazul în care Ana Maria Pătru refuză să vină la audieri, Mihai Fifor a arătat că la finalul ședinței de audieri de luni se va lua o decizie în acest sens. „Hotărârea spune foarte clar ce putem face, rugămintea mea este să ne uităm peste materialul trimis și la finele ședinței de azi discutăm și luăm o decizie’, a precizat președintele Comisiei de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009“, a menționat Fifor.

Și săptămâna trecută Ana Maria Fifor, vicepreședinte al AEP în 2009, a lipsit de la audierile comisiei la care a fost invitată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS