Acasă Actualitate Trump spune că are ''dreptul'' să împărtășească informații cu Rusia

Trump spune că are ”dreptul” să împărtășească informații cu Rusia

-

Președintele american Donald Trump a dat asigurări marți că are ”dreptul absolut” să împărtășească informații cu Rusia, în legătură cu ”terorismul”, ”securitatea zborurilor” sau din ”motive umanitare”, transmit agențiile internaționale de presă, informează Agerpres.

„Ca președinte, am vrut să împărtășesc (informații — n.r.) cu Rusia (în cadrul unei întâlniri programate și deschise la Casa Albă), și am dreptul absolut să fac asta, în legătură cu fapte precum terorismul și securitatea zborurilor” sau din ”motive umanitare”, a scris Trump pe Twitter, ca reacție la relatări din presa americană conform cărora i-ar fi dezvăluit informații clasificate șefului diplomației ruse Serghei Lavrov, în timpul vizitei acestuia de săptămâna trecută la Washington.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.