Acasă Actualitate Ministrul Sănătăţii susţine că s-a rezolvat problema crizei de vaccin antirujeolic

Ministrul Sănătăţii susţine că s-a rezolvat problema crizei de vaccin antirujeolic

-

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat că a găsit un stoc de peste 300.000 de doze de vaccin împotriva rujeolei, care va asigura necesarul până la sfârşitul anului, informeaza stiri.tvr.ro. În perioada următoare vor ajunge în ţară alte 110.000 de doze de vaccin.
„În fară de cele 109 mii plus, mai mult sau mai putin, 10 mii de doze din țară, MS a rezolvat problema crizei de vaccin rujeolic.  Am identificat 300.000 de doze de vaccin, se face procedură, se vor achiziționa. Cele 300 de mii plus 100 de mii, 400 de mii de doze ajung până la sfârşitul anului. Acoperă tot necesarul, inclusiv vaccinarea copiilor restanți și putem să recuperăm toată campania, inclusiv în cee ace privește rujeola, a declarat Florian Bodog, ministrul Sănătăţii.
25 de persoane au murit în România din cauza rujeolei.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.