Acasă Actualitate Franța: Anunțarea noii echipe guvernamentale a fost amânată o zi pentru a...

Franța: Anunțarea noii echipe guvernamentale a fost amânată o zi pentru a se verifica ”situația fiscală” a miniștrilor

-

Președintele francez Emmanuel Macron și premierul său, Edouard Philippe, au amânat pentru miercuri prezentarea echipei guvernamentale, pentru a ”verifica” situațiile fiscale și eventualele conflicte de interese ale viitorilor miniștri, a anunțat marți printr-un comunicat Palatul Elysee, transmite agenţia AFP, citată de Agerpres.
”Conform angajamentelor privind etica în viața politică”, președintele Macron ”a dorit să acorde un răgaz pentru verificările” în legătură cu ”situația fiscală” a personalităților propuse în guvern, precum și cu eventualele ”conflicte de interese”, se explică în anunțul președinției.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.