14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis: Dragnea induce în eroare şi interpretează după bunul plac procedurile administrative

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis: Dragnea induce în eroare şi interpretează după bunul plac procedurile administrative

„Domnul Dragnea induce în eroare şi interpretează după bunul plac procedurile administrative. Domnia sa se foloseşte de situaţia de la ANCOM pentru a justifică o decizie complet netransparentă şi periculoasă pentru bună funcţionare a instituţiilor statului”, spune într-o declaraţie pentru presă Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Iohannis, citată de HotNews.ro.

Această a reacţionat la declaraţiile de azi ale lui Liviu Dragnea, care spusese că  „domnul Preşedinte are la Cotroceni două propuneri – una trimisă de domnul Victor Ponta, când era prim-ministru, şi una trimisă de domnul Dacian Cioloş. Deci de doi ani de zile sunt propuneri la Cotroceni”.

„Guvernul Grindeanu nu a transmis nicio propunere către Preşedintele României, pentru niciuna dintre cele trei funcţii vacanţe. Mai mult, nu a existat nicio propunere avansată de Guvernul Cioloş. Prin urmare, propunerea pentru conducerea ANCOM trebuia formulată de către Guvernul Grindeanu. Un nume transmis acum doi ani, de un fost premier aflat pe final de mandat, neasumat mai departe nici măcar de Guvernul Grindeanu, nu este o propunere serioasă. Este doar un artificiu folosit pentru a justifică modificarea legii în sensul eliminării preşedintelui din procedura de numire”, mai arată Dobrovolschi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS