16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAPIA primeşte cererile unice de plată şi în următoarele două weekend-uri

APIA primeşte cererile unice de plată şi în următoarele două weekend-uri

Fermierii doljeni sunt așteptați la sediul centrului județean sau la centrele locale APIA pentru a depune cererile unice de plată pentru anul 2017 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Centrul Județean Doljreamintește că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017.
Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-urile următoare, respectiv 06 – 07 mai și 13 – 14 mai, sediile APIA Centrul județen Dolj și Centrele locale din subordine vor
funcționa după programul de lucru normal. În ce privește situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 03 mai la nivelul județului Dolj, avem înregistrate în baza de date un număr de 27.600 de cereri însumanând un procent de 70% din totalul estimat. Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii. Programul prelungit vine ca o măsură de sprijin pentru evitarea aglomerației și a întârzierilor în depunerea cererilor și conduce la diminuarea timpului necesar fiecărui fermier la completarea și depunerea cererii unice de plată. Adresăm pe această cale rugămintea ca potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarea la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze de urgență Centrul județean sau centrele locale APIA Dolj de care aparțin. Pentru mai multe delalii referitoare la depunerea cererilor unice de plată în Campania 2017 și informații legate de programul prelungit pentru această perioadă puteți contacta Centrul Județean sau Centrele locale APIA Dolj, conform datelor de contact din Anexa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS