11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMeci încins pe „Chimia“

Meci încins pe „Chimia“

În meciul tur, disputat pe stadionul „Extensiv“, jucătorii din Filiași (în echipament închis) s-au impus cu scorul de 2-0 (Foto: Arhiva GdS)
În meciul tur, disputat pe stadionul „Extensiv“, jucătorii din Filiași (în echipament închis) s-au impus cu scorul de 2-0 (Foto: Arhiva GdS)

Avem etapa și derbiul la Liga a III-a. După ce săptămâna trecută ACS Podari a remizat cu CSO Filiași, în acest sfârșit de săptămână CSO Filiași întâlnește pe CS Universitatea II Craiova. Confruntarea are loc vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița. Duelul se anunță viu disputat și asta pentru că sunt puncte importante și orgolii la mijloc.
Antrenorul secund al „satelitului“, Mugur Gușatu, speră ca alb-albaștrii să se revanșeze pentru înfrângerea suferită în tur, pe „Extensiv“, scor 0-2, goluri Fotescu și Bogdanovici. „E un joc cu ambiții. Am pierdut în tur, pe «Extensiv», cu Filiașiul și ne dorim să ne revanșăm, dar să vedem ce o să fie. E un meci deschis oricărui rezultat. Nu știm ce jucători vom primi de la prima echipă, depindem de răspunsul lui Gigi Mulțescu, să vedem pe cine va lăsa în afara lotului pentru meciul cu Astra. Cu siguranță ne va lipsi Lucian Buzan, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Accidentați nu mai avem. O să fie un joc echilibrat. Ei au câțiva jucători experimentați și presimt un meci de luptă, sper eu frumos“, a declarat antrenorul secund al CS Universitatea II Craiova, Mugur Gușatu, pentru GdS.

Șoavă: Avem un grup unit și cred că vom reuși să ne impunem

Din tabăra gazdelor, antrenorul Florin Șoavă știe că nu va fi deloc ușor meciul cu „satelitul“ Craiovei, dar crede că punctele vor ajunge în contul lui CSO Filiași.
„Finalul săptămânii trecute a fost bun și putea fi fericit, pentru că eu consider că am pierdut două puncte la Podari după aspectul jocului și numărul de ocazii pe care le-am ratat, iar acum ne așteaptă alt meci important. Suntem într-o evidentă creștere de formă și acest lucru trebuie să se materializeze prin rezultate. Întâlnim o echipă foarte bună, tânără, cu un antrenor cu experiență, Corneliu Papură. S-a văzut potențialul și în ultimele jocuri ale lor, chiar dacă le-au pierdut, cu Podari și Titu. CSU II este o echipă dornică de afirmare și dacă va primi jucători și de la prima echipă atunci ar putea să pună probleme oricărei formații. Va fi, poate, cel mai greu meci de până acum, dar venim după câteva rezultate bune și nu avem voie să ne relaxăm. Trebuie să câștigăm și cu CSU II, și cu Sporting Roșiori și să urcăm în clasament. Nu avem suspendați, dar îi avem accidentați pe Stanca și Popescu. În schimb, a revenit Mario Tănase din Italia și am încredere că va fi un plus pentru echipă. Avem un grup unit și cred că vom reuși să ne impunem“, a declarat Florin Șoavă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS