10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraioveni amendați pentru traversare neregulamentară

Craioveni amendați pentru traversare neregulamentară

În acest sfârşit de săptămână, efectivele Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a pietonilor.
Poliţiştii rutieri au acţionat şi pe linia prevenirii accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate nu mai puţin de 175 sancţiuni contravenţionale de peste 29.000 lei, dintre care 20 amenzi pentru traversări neregulamentare, iar 46 amenzi au fost aplicate pentru viteză neregulamentară. De asemenea, 10 şoferi au fost sancţionaţi pentru neportul centurii de siguranţă.
În cadrul acţiunii a fost depistat N.Iulian, 43 de ani, din municipiul Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului din Craiova, cu viteza de 107 km/h. Poliţiştii i-au aplicat amendă de 1305 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS