Acasă Actualitate Mehedinţi: Dosar penal pentru sustragerea unei biciclete

Mehedinţi: Dosar penal pentru sustragerea unei biciclete

-

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de un tânăr în vârstă de 24 ani care ar fi sustras o bicicletă.

Potrivit IPJ Mehedinţi, în urma activităţilor efectuate, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat, joi, un tânăr în vârstă de 24 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit că ar fi sustras, în noaptea de 14 spre 15 martie, o bicicletă în valoare de circa 500 lei, care era asigurată cu un cordon metalic, la parterul unui bloc din Severin.

Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...

Foc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Olt vor efectua, în perioada 18 noiembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, acţiuni şi controale,...