7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Două societăţi amendate cu 7.000 de lei de Protecţia Consumatorului

Craiova: Două societăţi amendate cu 7.000 de lei de Protecţia Consumatorului

Comisarul şef adjunct al Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dolj, Gheorghe Marinescu, a anunţat astăzi, în cadrul colegiului prefectural, acţiunile de control pe care instituţia le va desfăşura în perioada Sărbătorilor Pascale, care privesc modul de etichetare, prezentare, publicitate si comercializare a produselor alimentare specifice acestor sărbători.

Cu acest prilej, CJPC a oferit şi un exemplu de control care s-a lăsat cu amenzi, la două societăţi comerciale din Craiova, unde au fost găsite, la comercializare, 42 kg pulpe de pui fără eticheta cu elementele de identificare si caracterizare.

„Pulpele de pui congelate erau scoase din amabalajul original (cutie de carton) si expuse in vitrina frigorifica, de unde erau vandute vrac. Fata de cele constatate a fost dispusa masura de oprire temporara de la comercializare a celor 42 kg pulpe de pui, în valoare de 188 lei, si aplicarea a două amenzi, în valoare de 7.000 lei”, se precizează în informarea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS