Acasă Actualitate Cluj: Copil de 8 ani, în stare critică la spital după ce...

Cluj: Copil de 8 ani, în stare critică la spital după ce a fost mușcat de patru câini

-

Un băiat de 8 ani a fost mușcat joi de patru câini și se află internat în stare critică la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, astăzi, pentru Agerpres, că în cauză s-a deschis un dosar penal.

„Ieri, în jurul orei 17:45, un minor de 8 ani a pătruns în incinta unei societăți comerciale din Câmpia Turzii, unde a fost atacat de patru câini aflați în curte pentru paza perimetrului și a suferit multiple mușcături. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a menționat Carmen Jucan. Ea a mai spus că băiatul a fost transport inițial la o unitate medicală din Câmpia Turzii, iar apoi a fost transferat la UPU Cluj, unde se află în stare gravă.

Surse medicale au declarat pentru Agerpres că băiatul a fost supus în cursul nopții unei operații de circa 6 ore, pentru oprirea hemoragiilor. Aceleași surse spun că băiatul are peste 20 de mușcături, inclusiv pe față.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...