16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoljeni cercetați pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat

Doljeni cercetați pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat

Poliţiştii doljeni au întocmit, miercuri, trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Potrivit IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 19.45, o patrulă de siguranță publică, în timp ce executa serviciul de patrulare pe bulevardul Carol I , a oprit pentru control un autoturism condus de M. Daniel, 27 de ani, din Craiova, în urma verificărilor stabilindu-se că autoturismul era radiat din circulație din data de 22.02.2017.

„La data de 29.03.2017 , în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, au depistat-o pe D. Daniela, 25 de ani, din localitatea Rojişte, Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Matei Basarab, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În aceeași zi, o patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraș Filiaşi l-a depistat pe Ţ. Ion, 49 de ani, din comuna Brădeşti, Dolj, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 18.02.2017, autoturismul nefiind înmatriculat”, se mai precizează în comunicatul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS