Acasă Actualitate Mai multe persoane au fost rănite după deraierea unui tren în Elveţia

Mai multe persoane au fost rănite după deraierea unui tren în Elveţia

-

Mai multe vagoane ale unui tren de călători au deraiat, miercuri după-amiază, în centrul Elveţiei, numeroase persoane fiind rănite, informează Mediafax. Accidentul a avut loc în apropierea Gării Lucerne. Mai multe vagoane ale unui tren care circula pe ruta Milano-Basel au deraiat. Potrivit unor surse, trenul aparţine companiei TrenItalia şi avea la bord 160 de pasageri. Nu este clar câte persoane au fost rănite în accident. Incidentul de miercuri de la Westminster este tratat drept un atac terorist, a anunțat Poliția Metropolitană într-un mesaj de Twitter preluat de mass-media britanice. „Tratăm incidentul drept un atac terorist până la momentul când vom avea mai multe informații”, a precizat sursa citată.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.