16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSituaţia traficului rutier în Oltenia

Situaţia traficului rutier în Oltenia

 

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere sau a vremii, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

 

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone (care circulă dinspre şi către Curtea de Argeş) este DN73C Burluşi – DJ 678A – DN7 (Deduleşti).

 

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii (inclusiv sub formă de ninsoare în zona montană), valabilă până pe 19 martie 2017, la ora 23.00, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS