Acasă Actualitate Angela Merkel a ajuns la Casa Albă pentru întâlnirea cu Donald Trump

Angela Merkel a ajuns la Casa Albă pentru întâlnirea cu Donald Trump

-

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns vineri la Casa Albă pentru prima sa întâlnire tete-a-tete cu noul președinte american Donald Trump, care a întâmpinat-o cu o strângere de mână, informează Agerpres. Angela Merkel a fost condusă la sediul președinției SUA într-un SUV de culoare neagră, fiind așteptată de o gardă militară de onoare. La coborârea ei din mașina oficială, cei doi lideri au dat mâna, iar apoi au schimbat câteva cuvinte și au zâmbit, înainte de a intra în Casa Albă. Întâlnirea trebuia să aibă loc marți, însă a fost amânată din cauza unui viscol pe coasta de est a SUA.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.