16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE - Franța: Incident armat într-un liceu din Grasse. Mai multe persoane au fost rănite

UPDATE – Franța: Incident armat într-un liceu din Grasse. Mai multe persoane au fost rănite

UPDATE 16:36  Opt persoane au fost ranite in atacul armat de la liceul Tocqueville din Grasse, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului francez de Interne, potrivit HotNews.ro.
Suspectul a fost arestat şi este un elev al liceului, in varsta de 17 ani, au declarat surse pentru AFP. El era inarmat cu o pusca, doua pistoale si 2 grenade.

Un incident armat s-a produs joi dimineață într-un liceu din Grasse, în Alpii Maritimi, informează agenţia BFMTV, citată de Agerpres. Un bărbat aflat în posesia mai multor arme a deschis focul, vizându-l îndeosebi pe directorul liceului Tocqueville. Există temeri că mai multe persoane au fost rănite, transmite BFMTV, care adaugă că o persoană a fost reținută. Serviciile de urgență din Grasse, sudul Franței, i-au avertizat pe Twitter pe locuitori să rămână în case, iar guvernul francez a lansat o alertă de atac terorist prin intermediul aplicațiilor de telefon după incidentul din Grasse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS