8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Vaslui: Bărbat omorât cu propria bâtă de către un tânăr pe care...

Vaslui: Bărbat omorât cu propria bâtă de către un tânăr pe care l-a luat la bătaie în timp ce dormea

-

Un bărbat de 62 de ani, din judeţul Vaslui, a fost găsit mort în locuinţa unui consătean peste care a intrat cu parul şi a început să-l lovească pe motiv că i-ar fi furat tableta. Consăteanul, de 37 de ani, a reuşit să-i ia bâta agresorului, cu care apoi l-a omorât, ulterior sunând la 112, transmite News.ro, citat de hotnews.ro.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.