Acasă Actualitate Doljean, specializat în furturi din locuință, reţinut

Doljean, specializat în furturi din locuință, reţinut

-

Poliţiştii Secţiei 7 Rurală Pleniţa au condus, ieri, pentru audieri, în cursul zilei de ieri, doi bărbați din localitate, acuzaţi de mai multe furturi din locuințe comise în ultimele două luni.
În sarcina celor doi suspecți C. Ştefan, de 41 de ani şi J. Ion, de 47 de ani, au fost reținute săvârşirea a patru fapte de furt calificat, comise în Pleniţa, în perioada 15.01-15.02.2017, bunurile sustrase depășind 5.000 lei.
În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, iar în baza probatoriul administrat s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi introducerea în arestul inspectoratului a suspectului C. Ştefan.
Acesta urmează ca astăzi, 01.03.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Adrian Iencsi: Mă bucur că am parte de un grup foarte bun

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, a făcut bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. „Mozambicanul“...

Bancul zilei

Bulă, urmărit de nemţi, neavând unde să se ascundă, s-a băgat într-o fântână: Neamţul: E cineva acolo? Bulă face pe ecoul:E...