Acasă Actualitate Franţa: Le Pen a refuzat să fie audiată în dosarul privind presupusele...

Franţa: Le Pen a refuzat să fie audiată în dosarul privind presupusele fraude comise cu fonduri ale PE

-

Marine Le Pen, liderul formaţiunii populiste Frontul Naţional, a fost convocată miercuri de către anchetatori în dosarul privind presupusele fraude comise cu fonduri ale Parlamentului European (PE), însă a refuzat să fie audiată,informează Mediafax. „(…) nu voi răspunde în timpul campaniei electorale. Această perioadă nu permite neutralitatea şi nu asigură nici liniştea necesară pentru buna funcţionare a justiţiei”, a explicat Le Pen.

Marine Le Pen, favorit în primul tur de scrutin al alegerilor din Franţa, este suspectată că a comis fraude cu fonduri ale Parlamentului European, prejudiciul fiind estimat la 340.000 de euro. Eurodeputata eurosceptică ar fi recunoscut o parte din faptele incriminate pentru a putea soluţiona amiabil litigiul. În public, Marine Le Pen a respins toate acuzaţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.