5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGuvernul a aprobat numirea Mariei-Manuela Catrina în calitatea de membru în CA al Poştei Române

Guvernul a aprobat numirea Mariei-Manuela Catrina în calitatea de membru în CA al Poştei Române

Guvernul a aprobat participarea Mariei-Manuela Catrina, secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” (CNPR), potrivit unui memorandum al Executivului.

Maria-Manuela Catrina este preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD şi a fost numită pe 10 februarie de premierul Sorin Grindeanu în funcţia de secretar de stat la MCSI.

Acţionariatul Companiei Naţionale „Poşta Română” SA este format din Statul Român prin MCSI care deţine 75% din pachetul total de acţiuni ale CNPR şi Fondul Proprietatea S.A. care deţine 25% din pachetul total de acţiuni.

Maria-Manuela Catrina a stârnit uimire după ce a distribuit pe pagina sa de Facebook o imagine cu protestul din Piaţa Victoriei, cu două artere de circulaţie luminate, interpretând că acolo ar fi imaginea diavolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS