Acasă Actualitate Fostul preşedinte al PE, Martin Schulz, acuzat de corupţie şi nepotism

Fostul preşedinte al PE, Martin Schulz, acuzat de corupţie şi nepotism

-

Corupţie şi nepotism – sunt acuzaţii aduse lui Martin Schulz, fost preşedinte al Parlamentului European, acum candidat la funcţia de cancelar al Germaniei, informează stiri.tvr.ro. Presa susţine că actualul şef de campanie, pe atunci consilierul de presă al lui Shultz, ar fi primit bani de la Parlamentul European conform grilelor de salarizare pentru cei care lucrează şi locuiesc la Bruxelles. În realitate, consilierul stătea la Berlin şi lucra la biroul Parlamentului European din capitala germană. Diferenţa de salariu dintre cele două capitale nu e deloc neglijabilă.
Pentru că viata e mai scumpă la Bruxelles, salariul de la parlament e cu 840 de euro mai mare. Bani pe care consilierul lui Schulz i-a luat, deşi nu stătea în Belgia.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...