19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParlament: Comisiile de buget se întâlnesc luni pentru concluzii în legătură cu rectificările bugetare din 2016

Parlament: Comisiile de buget se întâlnesc luni pentru concluzii în legătură cu rectificările bugetare din 2016

Comisiile pentru buget-finanțe de la Camera Deputaților și Senat se vor întâlni luni pentru a trage concluziile în legătură cu cele două rectificări bugetare de anul trecut, iar cel mai probabil marți se va întocmi raportul pe acest subiect, scrie Agerpres.

„Vă propun să ne reîntâlnim luni, în cadrul comisiilor, începând cu ora 13,30, pentru a analiza aceste puncte de vedere transmise pe adresa comisiei. Ne vom formula în continuare puncte de vedere, fiindcă suntem sub termenul fixat de către Birourile permanente reunite. Până pe data de 15 februarie noi trebuie să prezentăm răspunsul la cele 17 întrebări și să facem raportul activității noastre pentru această perioadă în care am funcționat ca și comisie de audieri și de analiză pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat în anul 2016 din punct de vedere fiscal bugetar prin cele două rectificări care au avut loc”, a spus joi președintele Comisiei pentru buget-finanțe de la Camera Deputaților, Leonardo Badea, la Palatul Parlamentului.

La rândul său, președintele Comisiei pentru buget de la Senat, Viorel Arcaș, a menționat că în ședința de luni se vor discuta concluziile analizei comisiilor și, cel mai probabil marți, se va finaliza și raportul cu privire la cele două rectificări bugetare făcute anul trecut de Guvernul Cioloș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS