Acasă Actualitate Zece curse întârziate din cauza vremii pe Aeroportul Henri Coandă

Zece curse întârziate din cauza vremii pe Aeroportul Henri Coandă

-

Zece curse, dintre care şase ale companiei Tarom, au înregistrat întârzieri în această după-amiază pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, dar niciuna nu este anulată din cauza ninsorii şi a poleiului, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), informează HotNews.ro. Cursa Tarom cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să decoleze de pe Henri Coandă la ora 15:10 cu destinaţia Hamburg. Un alt zbor Tarom ar fi trebuit să decoleze la ora 16:30 spre Viena, iar altul la 16:35 spre Atena. Alte curse Tarom cu întârzieri trebuiau să decoleze la orele 16:50 (spre Bruxelles), 16:55 (spre Amsterdam) şi 17:10 (spre Munchen). Trei zboruri Blue Air au întârzieri şi ar fi trebuit să decoleze la orele 16:00 (spre Liverpool) şi 17:50 (spre Napoli şi Iaşi). Totodată, o cursa Air Serbia trebuia să decoleze spre Belgrad la ora 16:10. Începând de dimineaţă, mai multe curse au suferit întârzieri, dar niciuna nu a fost anulată din cauza condiţiilor meteo.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.