Acasă Actualitate Donald Trump : Vrem ca toți membrii NATO să-și mențină promisiunile de...

Donald Trump : Vrem ca toți membrii NATO să-și mențină promisiunile de finanțare a Apărării

-

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat în timpul unui discurs ținut la Centrul de Comandă din Florida (SUA) că Statele Unite sprijină Alianța Nord-Atlantică, dar că este necesar și ca toți membrii alianței să-și mențină promisiunile de finanțare a Apărării, informează b1.ro.

Declarația a venit după ce cu o zi înainte, Trump a confirmat că va participa la summit-ul NATO de la Bruxelles din luna mai. Președintele american a avut pe 5 februarie o discuție telefonică cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg în urma căreia cei doi lideri au reconfirmat importanța alianței în contextul actual. Liderul de la Casa Albă a mai remarcat în declarația sa că misiunile militare americane pe teritorii străine nu vor mai fi așa de frecvente pentru că nu va mai fi cazul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a ucis cinci persoane, fără drept de circulaţie

Judecătorii au repins prelungirea dreptului la circulaţie în cazul unui şofer de tir, implicat în accidentul mortal din aprilie 2017, în urma căruia a pierit o familie întreagă. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi craioveanul Mihai Bobocică, antrenor emerit de tenis de masă.