14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIordache despre o eventuală demisie: Voi avea o discuție cu premierul după ce va fi dezbătută moțiunea de cenzură

Iordache despre o eventuală demisie: Voi avea o discuție cu premierul după ce va fi dezbătută moțiunea de cenzură

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a declarat astăzi că va avea o discuție cu premierul Sorin Grindeanu după ce va fi dezbătută moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR și va anunța atunci ce decizie va lua referitor la o eventuală demisie, scrie Agerpres.
„Eu voi avea, după ce va fi dezbătută și, cred eu, respinsă moțiunea de cenzură, o discuție cu premierul Grindeanu și, fără îndoială, în urma acestei discuții voi anunța decizia în fața dumneavoastră. În același timp, vreau să vă spun că mi-am asumat că legea, așa cum am prezentat-o și cum va fi și astăzi supusă în dezbatere publică, dorea să respecte deciziile Curții Constituționale. Ați văzut că, în spațiul public, prin faptul că această lege nu există astăzi, sunt foarte multe prevederi neconstituționale. Eu am afirmat tot timpul și îmi asum că era necesară o ordonanță care să pună în concordanță deciziile de neconstituționalitate ale Curții Constituționale”, a afirmat Iordache, la sosirea la Ministerul Justiției, întrebat dacă ia în calcul să își ia demisia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS