3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCompaniile aeriene îi pot îmbarca iar pe toți deținătorii de vize pentru SUA, după o decizie a unui judecător din Seattle

Companiile aeriene îi pot îmbarca iar pe toți deținătorii de vize pentru SUA, după o decizie a unui judecător din Seattle

Departamentul vămilor și protecției frontierelor din SUA a informat vineri liniile aeriene că pot din nou îmbarca orice persoană care deține o viză de intrare.

Ordinul președintelui Donald Trump prin care se interzicea temporar accesul cetățenilor din șapte țări a fost blocat la nivel național de un judecător federal din Seattle.  Decizia magistratului este valabilă pe întreg teritoriul Statelor Unite, până la examinarea corespunzătoare a reclamației înaintate pe această temă de procurorul statului Washington.

Operatorii de zboruri au fost informați despre decizie printr-o teleconferință, în cursul serii, că deținătorii de vize valabile Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen, vizați de ordinul prezidențial de săptămâna trecută, nu mai sunt, deocamdată, supuși interdicției. (sursa:AGERPRES)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS