11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSolidaritate cu protestatarii - O grădiniţă din Bucureşti se oferă să aibă grijă de copiii celor care vin la proteste

Solidaritate cu protestatarii – O grădiniţă din Bucureşti se oferă să aibă grijă de copiii celor care vin la proteste

Continuă dovezile de solidaritate cu cei care protestează faţă de măsurile luate de guvernul Grindeanu. După hostel-uri care au oferit cazare gratuită şi după companii de catering care au adus supă şi ceai în piaţă, acum o grădiniţă din Bucureşti vine în sprijinul celor care vor să fie în Piaţă Victoriei, dar nu au cu cine să lase copii, scrie Hotnews.

„Dacă vreţi să ieşiţi diseară la protest şi nu aveţi cu cine să va lăsaţi copiii acasă, Grădiniţă Tom Sawyer are uşile deschise pentru toţi copiii cu vârste de peste doi ani până la o ora nedeterminată. Copiii pot chiar înnopta acolo, singură rugăminte este să le aduceţi haine de schimb şi o gustare. Garantez pentru minunată educatoare care s-a gândit. Şi 10 copii dacă vin, înseamnă 20 de oameni în plus la protest. Dacă vă hotărâţi, vă rugăm să ne anunţaţi printr-un comentariu sau mesaj privat. Putem primi maxim 20 de copii”, se arată în mesajul postat de reprezentanţii grădiniţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS