11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul ministrul Aurelia Cristea: În PSD e dictatură

Fostul ministrul Aurelia Cristea: În PSD e dictatură

Fostul ministrul Aurelia Cristea, care a demisionat miercuri din PSD, a declarat la RFI în partid este „dictatură” de când a preluat Liviu Dragnea conducerea. De asemenea, ea a precizat că de când a demisionat este sunată de foștii ei colegi și ei îngrijorați de ce se întâmplă în Guvernul României și în PSD.

„E o dictatură pe care eu nu am văzut-o în PSD în ultimii 20 de ani. Și am trăit și în perioada Adrian Năstase…Oricine va îndrăzni să ia cuvântul sau să exprime o altă opinie va fi dat afară imediat. Mai mult, au avut o asemenea procedură în ceea ce privește alegerea parlamentarilor astfel încât aceștia să fie toți trecuți prin pixul domnului Liviu Dragnea astfel încât niciunul să nu îndrăznească să spună ceva”, a spus Aurelia Cristea, citată de digi24.ro.

Ea a mai spus că, după ordonanța de modificare a Codurilor penale, ne putem aștepta la „orice, oricând”. Aurelia Cristea, fost ministru în guvernul Ponta, a anunțat miercuri că demisionează din PSD, după aprobarea ordonanței de urgență pentru modificarea Codului penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS