Acasă Actualitate Acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigări

Acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigări

-

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat în piețele din municipiul Craiova, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse din tutun. În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificat 22 de societăți comerciale, iar în urma controalelor au constatat 4 fapte de natură penală, întocmind dosare penale reprezentantilor societăților respective pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse din tutun. Polițiștii doljeni au confiscat aproape 400 de pahete de țigări (8000 tigarete) diverse mărci provenite din contrabandă, valoarea acestora depășind suma de  4.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Autovehiculele de transport persoane sau mărfuri, controlate

Autovehiculele pentru transportul de persoane sau al mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale UE.

Iohannis: Cel târziu marţi, voi desemna un premier

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că cel târziu marți va desemna un nou premier. Astăzi vor avea iar loc consultări la Cotroceni, într-o formulă mai restrânsă, în vederea formării unui nou Guvern.