Acasă Actualitate În 19 orașe din țară sunt anunțate astăzi proteste de la ora...

În 19 orașe din țară sunt anunțate astăzi proteste de la ora 17

-

16265730_927326480700485_4057443848759393728_n
sursă foto

Zeci de mii de oameni și-au anunțat participarea la protestele de astăzi din toată țara împotriva inițiativei guvernului de a adopta ordonanțe de urgență privind grațierea și modificarea codurilor penale.

”Ne strângem duminică, 29.01, de la ora 17:00, în Piața Mihai Viteazul din Craiova. Acesta este un event făcut în urma semnalelor privind posibila grațiere a unor fapte grave de corupție.” se arată în descrierea evenimentului de la Craiova creat pe facebook.

Conform news.ro s-au anunțat proteste în București, și în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Târgu Jiu, Alexandria, Turda şi Râmnicu Vâlcea. De asemenea, sunt anunţate proteste şi la Londra, Paris, Bruxelles, Bordeaux, Copenhaga, Hamburg şi Zurich. Protestul va avea loc cu o zi înainte ca Ministerul Justiţiei să organizeze o dezbatere publică pe tema proiectelor privind graţierea şi modificarea legilor penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Arestaţi în SUA pentru infracţiuni informatice

Departamentul de Justiţie al SUA a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, arestarea mai multor cetăţeni români, implicaţi în infracţiuni cu carduri de credit.