12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGuvernul amână adoptarea bugetului până marţi

Guvernul amână adoptarea bugetului până marţi

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că Guvernul amână adoptarea bugetului de stat până marţi, după şedinţa CSAT. Preşedintele Klaus Iohannis a dispus convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) marţi pentru a analiza bugetele instituţiilor din domeniul securităţii naţionale, bugete primite vineri la secretariatul CSAT.

”Proiectul de buget pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale, transmis de către Guvern, a fost primit, în această după-amiază, la Secretariatul CSAT. În acest sens, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru marţi, 31 ianuarie a.c., ora 12:30, în vederea analizării proiectului de buget”, a transmis vineri Administraţia Prezidenţială.

Decizia vine după ce joi şeful statului i-a trimis o scrisoare premierului Sorin Grindeanu în care îl avertizează că reducerea bugetelor pentru domeniul securităţii naţionale este ”nu doar nejustificată, ci total inoportună”, o ”gravă eroare” şi un ”atentat la siguranţa românilor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS