10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis a povestit cum a decurs întâlnirea cu Grindeanu de la Guvern

Iohannis a povestit cum a decurs întâlnirea cu Grindeanu de la Guvern

Presedintele Klaus Iohannis le-a relatat jurnalistilor din avionul cu care merge marti la Strasbourg cum a decurs discutia cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, miercurea trecuta, cand a mers in premiera la o sedinta de guvern, transmite Hotnews.

„Bucurosi de oaspeti?”, l-ar fi intrebat presedintele pe seful guvernului. „Bucurosi”, ar fi raspuns Grindeanu.

„Daca tot am venit, n-ar fi politicos sa ma invitati la sedinta de guvern?”. „Poftiti!”, i-ar fi raspuns Grindeanu, despre care seful statului a spus ca este un om cu care se intelege, politicos si cu care se poate discuta.

Klaus Iohannis a facut miercurea trecuta o mutare surpriza, mergand la sedinta de guvern la care, potrivit surselor HotNews.ro, urma sa fie adoptata o Ordonanta de Urgenta de dezincriminare a unor infractiuni si o Ordonanta de gratiere a unor pedepse.

Presedintele Iohannis a luat decizia sa mearga la sedinta de guvern fara ca premierul Grindeanu sa il invite, au declarat atunci, pentru HotNews.ro, surse politice.

Premierul a afirmat miercuri ca nu a fost anuntat de presedinte ca urmeaza sa vina la sedinta de guvern si ca a aflat acest lucru de la personalul ocupat cu paza, in timp ce Klaus Iohannis era pe drum spre Guvern.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS