16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Opt maşini distruse în urma unei avarii la magistrala de apă caldă a CET 2

Craiova: Opt maşini distruse în urma unei avarii la magistrala de apă caldă a CET 2

O avarie la magistrala de apă caldă a Complexului Energetic de Termoficare 2 Craiova, care a avut loc astăzi pe strada Dr. Ion Augustin, la intersecţia cu strada Dr. Ioan Cantacuzino (cartierul 1 Mai), a dus la distrugerea a opt autoturisme parcate în zonă.

Foto: Sara Marica
Foto: Sara Marica

Potrivit unuia dintre proprietarii păgubiţi, apa a ţâşnit din asfalt cu atâta forţă încât jetul a ajuns până la etajul 4 al blocurilor, iar bucăţile de piatră şi asfalt au căzut pe mai multe maşinile parcate, avariindu-le serios.

Autoturismele s-au ales cu geamurile sparte, iar unele şi cu plafonul distrus.

avarie1

În acest moment, angajaţii CET lucrează la repararea magistralei şi la scoaterea apei de pe strada Dr. Ion Augustin.

„Conform reprezentanţilor Complexului Energetic de Termoficare 2 Craiova, lucrările pentru remedierea avariei vor fi finalizate în această seară. Specificăm faptul că Termo Craiova nu are nici o legătură cu această avarie, magistrala fiind proprietatea CET 2 Craiova, care aparţine de Complexul Energetic Oltenia”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Craiova.

avarie

Avaria din 1 Mai are legătură cu avaria produsă la CEO, din cauza căreia în Craiova a fost sistată căldura şi apa caldă. Directorul CEO – sucursala Craiova, Dan Vasile, a precizat, pentru GdS, că magistrala de apă caldă a crăpat din cauza şocului termic.

Amănunte mâine, în cotidianul Gazeta de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS