Procurorii Parchetului Tribunalului București au deschis un dosar penal ”in rem”(față de o faptă penală – n.r.) pentru comiterea infracțiunii de distugere în cazul incendiului de la clubul Bamboo, la această oră fiind audiate mai multe persoane, transmite Hotnews.

„Cercetarile au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliției Capitalei”, au precizat reprezentanții Poliției Române.

Avocatii administratorilor clubului Bamboo susțin că acesta avea toate documentele necesare funcționării, conform normelor legale, că au fost respectate toate reglementarile privind căile de acces și de evacuare, dar și că toate dotările în caz de incendiu au fost funcționale, după cum demonstrează și numarul mic de persoane care au necesitat îngrijiri medicale și faptul că acestea nu au suferit răni grave. Aceeași avocați au mai precizat că administratorii clubului vor merge la audieri.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.