18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaed Arafat: Continuă căutările victimelor de la Bamboo

Raed Arafat: Continuă căutările victimelor de la Bamboo

Prezent la incendiul de la Clubul Bamboo, ;eful Departamentului de Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat: „Până nu vom verifica toată zona, nu putem spune că nu sunt victime. S-ar putea să fie căutări pe tot parcusrul zilei, chiar şi mâine. 30 de persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalele din Bucuresti. Cele mai multe au suferit intoxicaţie cu fum sau hipotermii, dar şi leziuni traumatice – unele au sarit de la etaj în lacul din spatele Clubului. Nu exista persoane grave, exista persoane expuse la fum. una dintre ele în stare gravă.”

La incendiul de la Clubul Bamboo, izbucnit în jurul orei 3, a fost activat codul roşu de intervenţie.
După 4 ore, clubul este, în continuare în flăcări. Potrivit lui Raef Arafat, Incendiul este sub control. ISU lichidează ultimele focare, clădirea este prăbuşită.

În momentul producerii incendiului se aflau sute de persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU,Daniel Vasile, toate ar fi fost evacuate, dar nu este exclusă posibilitatea ca sa existe persoane blocate în interior. Acest lucru se va stabili după lichidarea incendiului şi terminarea căutărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS