Acasă Actualitate Ministerul de Interne: Au fost făcute mai multe controale la clubul Bamboo

Ministerul de Interne: Au fost făcute mai multe controale la clubul Bamboo

-

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat pentru Digi24 ca s-au făcut mai multe controale în clubul Bamboo, încă din anul 2009, ultimul având loc în luna noiembrie a anului trecut. Ministrul Camern Dan a mai precizat că există un termen până la 30 iunie 2017, în care clubul Bamboo trebuia să obțină autorizația de funcționare.

„Pot să vă confirm că s-au făcut verificări, s-au făcut controale începând din 2009, de când avem informații că s-a eliberat un aviz de securitate la incendiu, controale care au fost intensificate și după evenimentul din Colectiv. Au considerat că nu le pot face decât specialiștii, cei care aplică legea, motiv pentru care noi nu am ieșit în spațiul public cu informații”, a declarat ministrul de Interne. Carmen Dan a mai susținut că ultimul astfel de control a avut loc în noiembrie 2016. Raspunderea pentru modul de funcționare a clubului Bamboo aparține exclusiv beneficiarului, potrivit ministrului de Interne. „Răspunderea pentru funcționare este exclusiv a beneficiarului, dar în lege există un termen de obținere a acestei autorizații, până la 30 iunie 2017”, a mai spus Carmen Dan.

ȘTIRI VIDEO GdS

Poliştii au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.400.000 de lei

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 15 percheziții. Oamenii legii au instituit măsuri...