Ministerul Afacerilor Interne(MAI) informează că, la acestă oră, la două unități medicale din Capitală se mai află internate cinci persoane rănite în urma incendiului care a mistuit clubul Bamboo.

Astfel, potrivit MAI, începând cu ora 3.47, au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital 44 de persoane, după cum urmează: 24 persoane la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, 6 persoane la Spitalul de Urgență Elias, 5 persoane la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, 6 persoane la Spitalul Clinic de Urgență Universitar și 3 persoane la Spitalul Clinic de Urgență Colentina.

La ora 13.00, la unitățile spitalicești au rămas internate 5 persoane, dintre care patru la Spitalul Floreasca și una la Spitalul Sfântul Pantelimon. Victimele transportate la unitățile medicale au acuzat, în special, intoxicări cu fum, hipotermii și contuzii.

MAI reamintește că a fost pus la dispoziția rudelor celor care au avut nevoie de îngrijiri medicale numărul de telefon 0212064050.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.