22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Avalanșă în Italia: Doi câini ciobănești ai hotelului au fost găsiți teferi

Avalanșă în Italia: Doi câini ciobănești ai hotelului au fost găsiți teferi

-

Doi câini ciobănești, care aparțineau hotelului devastat de o avalanșă în centrul Italiei, au fost găsiți teferi și nevătămați într-un cătun aflat la patru kilometri mai departe de locul stabilimentului, a indicat vineri un angajat al hotelului, informează Agerpres.

”Inima mea a început să bată foarte tare când am văzut cei doi câini în stradă joi seară în jurul orelor 21:30. I-am strigat și m-au recunoscut. Am fost atât de fericită”, a declarat pentru AFP Martina Rossi, în vârstă de 19 ani, care lucrează la barul hotelului Rigopiano, dar care nu se afla acolo în ziua producerii avalanșei.

Ea a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu cei doi câini, Lupo și Nuvola, care s-au născut și au crescut în stabiliment.

Tânăra nu știe cum cei doi câini ciobănești albi, care au devenit rapid mascotele hotelului, au ajuns teferi și nevătămați în cătunul vecin Villa Cupoli unde ea lucrează de asemenea într-un bar.

Cei doi câini, mascul și femelă, au găsit refugiu la o femeie care le adoptase de curând puii.

Un total de opt supraviețuitori au fost găsiți și unii deja au fost scoși vineri de sub dărâmăturile hotelului Rigopiano, devastat în urmă cu 48 de ore de o avalanșă în centrul Italiei.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.