Acasă Actualitate 21 de trenuri de persoane au fost anulate

21 de trenuri de persoane au fost anulate

-

CFR Călători a anuţat că astăzi circulația feroviară este adaptată temperaturilor de până la -25 grade Celsius şi a anulat 21 de trenuri (lista trenuri anulate o gasiţi accesând linkul: https://goo.gl/hGaQuf).  La această oră circulația feroviară este adaptată condiţiilor meteo nefavorabile, cu temperaturi extrem de scăzute.
Pe unele rute secundare din sudul si sud estul țării se intervine pentru remedierea unor disfuncționalități la macazuri, linia de contact sau la materialul rulant și se circulă doar cu locomotive Diesel. Din aceste cauze unele trenuri pot înregistra întârzieri. P
Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a ANULA sub 3% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară – http://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.