Acasă Actualitate DNA: Modificarea cadrului legislativ în regim de urgență și în lipsa unor...

DNA: Modificarea cadrului legislativ în regim de urgență și în lipsa unor analize obiective este nejustificată

-

DNA consideră, referitor la proiectele de ordonanțe privind modificarea Codului penal și grațierea unor pedepse, că nu se justifică schimbarea cadrului legislativ în regim de urgență și în lipsa unor analize obiective.

„Direcția Națională Anticorupție consideră că modificarea cadrului legislativ în regim de urgență și în lipsa unor analize obiective care să ateste o nevoie socială imperioasă este nejustificată. Legislația penală trebuie să realizeze un echilibru între nevoia societății de a trage la răspundere toate persoanele care au săvârșit infracțiuni și drepturile fundamentale ale persoanelor cercetate ori aflate în executarea pedepselor aplicate, însă modificările propuse ar altera acest echilibru”, se arată într-un comunicat al DNA transmis miercuri agenţiei Agerpres.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.