realitatea.net

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a aunţat că la această oră pe autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti – Drajna, a început să se lase ceaţă, vizibilitatea fiind cuprinsă între 100 şi 200 de metri. În condiţii similare se circulă şi pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, în apropiere de Bucureşti. Fenomenul mai este prezent în judeţul Brăila, pe DN2B(E87) – centura municipiului Brăila, unde vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri.

Conducătorii auto trebuie să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire (dacă vizibilitatea va scădea mai mult, trebuie aprinse şi luminile de ceaţă).

Ninge slab în nordul Transilvaniei. În pasurile Tihuţa (DN17, judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Gutâi (DN18, judeţul Maramureş) partea carosabilă este umedă (zăpadă fiind doar în zona acostamentelor).

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.