17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSituaţia traficului rutier şi fluvial

Situaţia traficului rutier şi fluvial

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este oprit pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa).
În momentul de faţă, de la Bucureşti la Constanţa se poate ajunge pe ruta DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa.
Având în vedere mesajele de atenţionare şi informare emise de Administaţia Naţională de Meteorologie, conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS