13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSedințele CSM vor fi transmise în continuare pe pagina de internet a instituției

Sedințele CSM vor fi transmise în continuare pe pagina de internet a instituției

Ședințele publice ale plenului Consiliului Superior al Magistraturii se vor transmite în continuare pe pagina de internet a instituției, a anunțat joi purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Lecca,citat de Agerpres.

„Ședința plenului a fost publică și a fost transmisă, integral, prin intermediul portalului EMAP, instanțelor și parchetelor, precum și la sediul Consiliului, la nivelul Centrului de presă. Identificând o serie de dificultăți tehnice în transmiterea ședinței prin intermediul portalului EMAP, precum și inconveniențe de ordin obiectiv privind inclusiv accesul reprezentanților mass-media la sediul instituției, cu consecințe directe în preluarea și transmiterea publică a ședinței, Consiliul a apreciat ca fiind adecvată difuzarea pe viitor, în direct, a lucrărilor plenului pe pagina sa de internet — www.csm1909.ro„, a declarat Daniela Lecca.

Precizarea vine după ce ședința plenului CSM de joi a putut fi vizionată doar parțial de reprezentanții mass-media aflați la sediul instituției, ea nemaifiind transmisă în direct pe pagina de internet, în urma unei decizii a CSM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS