Acasă Actualitate Sedințele CSM vor fi transmise în continuare pe pagina de internet a...

Sedințele CSM vor fi transmise în continuare pe pagina de internet a instituției

-

Ședințele publice ale plenului Consiliului Superior al Magistraturii se vor transmite în continuare pe pagina de internet a instituției, a anunțat joi purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Lecca,citat de Agerpres.

„Ședința plenului a fost publică și a fost transmisă, integral, prin intermediul portalului EMAP, instanțelor și parchetelor, precum și la sediul Consiliului, la nivelul Centrului de presă. Identificând o serie de dificultăți tehnice în transmiterea ședinței prin intermediul portalului EMAP, precum și inconveniențe de ordin obiectiv privind inclusiv accesul reprezentanților mass-media la sediul instituției, cu consecințe directe în preluarea și transmiterea publică a ședinței, Consiliul a apreciat ca fiind adecvată difuzarea pe viitor, în direct, a lucrărilor plenului pe pagina sa de internet — www.csm1909.ro„, a declarat Daniela Lecca.

Precizarea vine după ce ședința plenului CSM de joi a putut fi vizionată doar parțial de reprezentanții mass-media aflați la sediul instituției, ea nemaifiind transmisă în direct pe pagina de internet, în urma unei decizii a CSM.

ȘTIRI VIDEO GdS

Poliştii au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.400.000 de lei

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 15 percheziții. Oamenii legii au instituit măsuri...