Acasă Actualitate CFR Călători: 148 de trenuri au fost anulate astăzi

CFR Călători: 148 de trenuri au fost anulate astăzi

-

148 de trenuri au fost anulate astăzi, până la ora 14:30, din cele 1.300 de garnituri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, potrivit unui comunicat al companiei. Dintre acestea, 7 garnituri circulă prin judeţul Olt. Este vorba de trenurile 9063 Caracal – Corabia, 9064 Corabia – Caracal, 9065 Caracal – Corabia, 9066 Corabia – Caracal, 2076 Ramnicu Valcea – Piatra Olt, 9023 Bucuresti Basarab – Piatra Olt şi 9028 Piatra Olt – Bucuresti Basarab.

Circulația trenurilor va fi adaptată condițiilor meteo extreme și miercuri și joi dimineața, dar se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza Regionalelor București, Craiova, Brașov, Galați și Constanța, informează CFR Călători.

Pe de altă parte, CFR SA precizează că, în acest moment, la intrare în Capitală au rămas în așteptare doar 4 trenuri de călători care înregistrează întârzieri mai mari de 100 de minute. Acestea urmează să fie înscrise pentru garare pe liniile eliberate de trenurile care pleacă din București Nord.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri o avertizare Cod galben de ninsori și viscol, valabilă până miercuri noapte la ora 23:00 pe raza a 11 județe din estul și sud-estul țării.

În același timp, meteorologii au ridicat avertizarea Cod portocaliu ce viza județele Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila și Vrancea.

ȘTIRI VIDEO GdS