Acasă Actualitate Şeful Departamentului Educaţie din Administraţia Prezidenţială cere explicaţii pentru numirea foştilor directori...

Şeful Departamentului Educaţie din Administraţia Prezidenţială cere explicaţii pentru numirea foştilor directori de şcoli prin derogare

-

Consilierul de stat Ligia Decă, şeful Departamentului Educaţie din Administraţia Prezidenţială, a declarat, luni, pentru HotNews.ro, că va solicita Ministerului Educaţiei să facă publice situaţiile în care au fost numiţi în funcţii foşti directori de şcoli, care nu au promovat concursul sau nu s-au prezentat. De asemenea, Decă va solicita ca acestea să fie însoţite de „o clarificare a motivelor pentru care era singură soluţie disponibilă”.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.